WOŁOWINA, MOZZARELLA ŚWIEŻA, POMIDOR, POMIDOR SUSZONY, CEBULA CZERWONA, PESTO BAZYLIOWE, KREM BALSAMICZNY, RUKOLA, W ZESTAWIE Z FRYTKAMI* I SOSEM CZOSNKOWYM
NowośćSzef kuchni poleca
2. BLUE BURGER
WOŁOWINA, GORGONZOLA, ROSZPONKA, CEBULA, CHIPS Z BOCZKU, SOS Z CZARNEJ PORZECZKI, SOS ANANASOWO-MIĘTOWY Z CHIPOTLE, W ZESTAWIE Z FRYTKAMI* I SOSEM CZOSNKOWYM
3. CHEESE BURGER
WOŁOWINA, CHEDDAR, SAŁATA, POMIDOR, OGÓREK KONSERWOWY, CEBULA, SOS AUTORSKI W ZESTAWIE Z FRYTKAMI* I SOSEM CZOSNKOWYM
4. PROZIAK PULLED PORK
PROZIAK WŁASNEGO WYPIEKU, SZARPANA WIEPRZOWINA, SURÓWKA Z KAPUSTY, CHEDDAR, JALAPENO, SOS AUTORSKI W ZESTAWIE Z FRYTKAMI* I SOSEM CZOSNKOWYM